500 vuoden horros

"Wake up, Sweetheart"

Vuonna 1516 vampyyriklaani Verenius joutui pakenemaan maan alle vampyyrivainoja. Klaani painui unten maille jättäen kaksi jäsentään vartioimaan. Tarkoituksena oli herätä viimeistään vuosisadan päästä, vainojen hellittäessä. Kuitenkin kun klaani vihdoin herää, puuttuu heistä neljä, vartijoita ei näy missään ja vuosituhat on vaihtunut. Mitä tapahtui? Ja millainen on tämä uusi ihmeellinen maailma?

500 vuoden horros on larppi, joka tarjoaa klassista vampyyriromantiikkaa kaupungin sydämessä. Inspiraationa on toiminut mm. Anne Ricen kirjat, Only Lovers Left Alive -elokuva, White Wolfin Vampire -peli sekä Vampyyripäiväkirjat tv-sarja.

Peli pelataan lauantaina 14.5.2016 sekä 9.7.2016 Tampereen keskustassa. Pelin ikäraja on 16 vuotta ja mukaan mahtuu 17 pelaajaa sekä muutama NPC. In-game peli sijoittuu nykyajan Ranskaan, Tours-kaupunkiin.

Pelin sisältö

Luonnollisesti osa pelistä kuluu sen fiilistelyyn, kun 1500-luvulta saapuneet tyypit ihmettelevät nykymaailmaa ja selvittävät klaaniaan kohdannutta mysteeriä. Tämän lisäksi larppi sisältää monisyisiä suhteita, herkistelyä sekä päänsisäistä peliä. Mukana on myös useita seksuaalisia teemoja, mutta ne ovat pikemminkin hienovaraisia kuin ronskeja.

Hahmojen tarinat sitoutuvat oikeisiin historiallisiin tapahtumiin. Larppia varten on tehty paljon taustatutkimusta, mutta mutkia on oiottu suoriksi ja jonkin verran omaa keksitty. Pelaajilta ei kuitenkaan vaadita syvällistä historiantuntemusta tai tarkkuutta, tärkeimmät huomioitavat seikat on koottu taustatietoon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kumpaankin pelautukseen on sulkeutunut.

Yhteydenotto

Parhaiten pj-Elliin saa yhteyttä Facebookissa. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen vampyyrilarp (ät) gmail.com, muista kertoa viestissä kumpaan pelautukseen asiasi liittyy. Larpilla on yksityinen Facebook-tapahtuma, jonne saa kutsun Elliä tai muuta tapahtumaan tulevaa tökkäämällä.