Esittely Maailma Hahmot Käytäntö Ilmoittaudu Pelauta
Lohikäärmeellä ratsastava poika osoittaa tikarilla samannäköistä kaksoisolentoaan, joka osoittaa tikarilla takaisin. Kaksoisolennon suupielessä pieni ilkeä hymy. Taustalla vuoristomaisema.


Rohkein ei ole se joka on peloton
Rohkein on se joka voittaa pelkonsa
Kuolema vaatii rohkeutta
Mutta joskus elämä vaatii sitä enemmän
Ja sankari on se joka on rohkea vielä hetken pidempään


Lohikäärmeratsastajat

Lohikäärmeratsastajat on tunteellinen rohkeudesta kertova fantasialarppi 10 pelaajalle. Kuka vaan saa uudelleenpelauttaa tämän larpin! Pelin materiaalipaketti sisältää kaiken tarvittavan sekä hyvät pelautusohjeet pelinjohtajalle. Lisää tietoa pelautuksesta: pelauta. 1. pelautus oli kutsupeli ja pelattiin 31.5.2019 Birgitan polulla Tampereen ja Lempäälän rajalla.

Lohikäärmeratsastajat ovat joukko yhteiskunnan ulkopuolelle jääneitä omalaatuisia yksilöitä, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen seikkaillakseen ja tehdäkseen hyvää maailmassa. Menestystä ei ole vielä merkittävästi tullut, ja viimeisimmän sankaruusyrityksen seurauksena joukkio vapautti vahingossa ilkeät kaksoisolentonsa toisesta ulottuvuudesta. Lohikäärmeratsastajat haluavat nyt korjata erheensä, pelastaa Miradorin valtakunnan kaksoisolentojen tuhotöiltä ja saada näiden varastamat lohikäärmeensä takaisin. Nyt he ovat matkaamassa taikametsän Hämärkehdon sydämeen, maailmojen rajalle, tehdäkseen vaarallisen loitsun, jolla voivat tuhota kaksoisolentonsa.

Inspiraatioksi

PINTEREST: https://pin.it/6zm4wyyodgu44t Miltä hahmosi lohikäärme näyttää, ja millaisia hetkiä sen kanssa on vietetty? Tämä Pinterest-taulu on tarkoitettu mielikuvituksesi tueksi.

SOITTOLISTA: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWkgyn0kjPTGSct8pdCES1IR6lCyOqu_S Soittolista välittää pelin syvempiä teemoja ja on fiilistelyn tueksi. (Tämä on Youtube-lista, mutta Spotify-linkki on saatavilla pelinjohtajalta)

Pelin sisältö ja tyyli

Pelin keskeisinä aiheina ovat ennen kaikkea seikkailu, tunteilu, ihmissuhteet ja luonnonhelmassa larppaaminen. Hahmot ovat traagisia, eeppisiä fantasiasankaripäähenkilöitä, joilla on jokaisella vielä matkaa kuljettavana.

Pelin keskeisimpiä juoniteemoja ovat:

Pelissä on kaikille yhteinen pääjuoni, jonka lisäksi jokaisella hahmolla on omia historiaan, luonteeseen, kontakteihin ja muiden juoniin liittyviä juonia. Ajattelu-, tunne- ja kontaktijuonia on keskimäärin enemmän kuin quest-tyyppisiä, mutta niitäkin on. Peli sisältää paljon juonia, ja juonissa on hyödynnetty fantasiaa genrenä kunnolla.

Kaikki pelin hahmot ovat pohjimmiltaan hyviä, mutta kaikissa hahmoissa on myös erilaisia puolia ja harmaan sävyjä. Synkistä aiheista huolimatta pelin pohjavire on ainakin kirjoittajan mielestä toiveikas, mutta tämä on toki myös tulkintakysymys. Peliin on kirjoitettu sisään vahva mahdollisuus toiveikkaaseen semi-onnelliseen loppuun, mahdollisesti myös katkeransuloista / haikeaa vibaa; toki tämäkin on kiinni pelaajien valinnoista ja tulkinnoista.

Jokaisella hahmolla on jokin romanttinen/vastaava juoni, mutta osa niistä saattaa päättyä eroon (ja kaikilla on muitakin tärkeitä tai tärkeämpiä ihmissuhteita kuin tämä). Tarkenna tarvittaessa ilmossa millaista romantiikkaa mieluiten pelaat / et halua, sillä pelistä löytyy monenlaista. Uudelleenpelautuksissa romantiikka on toki mahdollista muokata esim. ystävyydeksi.

Pelissä ei ole:

Sisältövaroitus

Tässä on lueteltu aiheita, joita peli sisältää ja jotka saattavat olla jollekulle epämieluisia pelata. Kerro ilmossa, onko tässä aiheita, jotka eivät ole sinulle ok tai jotka eivät muista syistä kiinnosta ollenkaan.

Huomaathan, että rajaamalla minkä tahansa yllämainituista aiheista pois, rajaat myös jonkun hahmoista pois. Tietyt aiheet rajaavat pois kaikki pelin hahmot, voit halutessasi kysyä pelinjohtajalta mitä nämä aiheet ovat tai onko jokin tietty aihe sellainen, mutta silloin saat spoilereita/metatietoa pelin juonista (mikä on ok jos sitä kaipaa!). Jos listassa on jokin aihe, jonka kanssa et ehdottomasti halua olla missään tekemisissä, niin ei kannata ilmoittautua - vaikka hahmolla ei olisi aiheeseen liittyvää juonta, niin koska peli on pieni, niin jokainen listan aihe esiintyy jollain kontaktillasi ja tulee mahdollisesti puheeksi pelissä.

Pelityyli & profiilien sisältö