Esittely Maailma Hahmot Käytäntö Ilmoittaudu Pelauta
Satumainen vuoristomaisema

Jos kuolemme
Kuolemme yhdessä


Hahmot

Lyhytkuvaukset

Huomioithan että lyhäri kertoo vain osan siitä, mitä hahmo on, sillä kaikilla hahmoilla on salaisuuksia - osalla suuria ja osalla pienempiä. Hahmot on oletuksena kirjoitettu tiettyyn sukupuoleen, mutta uusintapelautuksissa sukupuolia on mahdollista muuttaa.

Crimson, f, 200, suurhaltia
Lohikäärme: tähtilohikäärme Tähtisiipi
Tulisieluinen Crimson ei sopeutunut muiden haltioiden joukkoon, vaan karkasi sulkeutuneesta Viherlehdosta ja ennen pitkää hänestä tuli pelätty Pimeä Kuningatar, ryövärien hallitsija ja taitava pimeä maagi. Usvasoturit kuitenkin saivat lopulta kukistettua hänet, ja Crimson istui 50 vuotta vangittuna, kunnes pari vuotta sitten Malaki ja Rei vapauttivat hänet. Crimson on sittemmin tehnyt parannuksen ja vannonut ettei käytä enää pimeää taikuutta, mutta menneisyys muistuttaa itsestään... Juno ja Crimson ovat hyviä ystäviä, ja Sevenin ja Crimsonin välillä vaikuttaa olevan jotain kipinää.

Juno, f, 100, metsähaltia
Lohikäärme: sulkapeitteinen lohikäärme Untuva
Kukaan ei tunnu tietävän juuri mitään salaisuuksiin verhoutuneen Junon menneisyydestä, mutta jotain traagista siihen ilmeisesti liittyy. Rauhallisen melankolinen nainen rakastaa luontoa ja on joukon parantaja. Jostain syystä nainen on enenevissä määrin itse sairastellut. Hän on vaikuttanut jotenkin hermostuneelta sen jälkeen, kun porukka muutama päivä sitten astui Hämärkehtoon. Välillä Juno vaikuttaa hyvin viisaalta, mutta välillä taas saa kunnon lapsellisuuden puuskia. Juno ja Atlas ovat jonkinlaisessa epävirallisessa suhteessa.

Malaki Dumall, m, 27, ihminen
Lohikäärme: keijulohikäärme Tuulenkide
Malaki oli Crosaun saarivaltion kuningas, mutta pakeni maan ongelmia lukittautumalla palatsiinsa, kunnes kansa teki vallankumouksen. Malaki vältti täpärällä teloituksen toisin kuin hänen vaimonsa (Deen sisko), jota Malaki ei ole näyttänyt juurikaan kaipaavan. Mies on tapahtuneen jälkeen paennut uuden demokraattisen hallinnon lähettämiä salamurhaajia ja seikkaili maailmalla Rein kanssa ennen kuin he liittyivät Ratsastajiin. Pari viikkoa sitten Malakin oli käydä huonosti, kun salamurhaajat miltei onnistuivat tehtävässään. Malaki on sosiaalinen, hyvä diplomaatti ja strategi, mutta ahdistuu herkästi vastuusta.

Rei, m, 29, ihminen
Lohikäärme: punainen lohikäärme Leimusilmä
Rei oli tunnettu lohikäärmeentappaja, kunnes koki valaistuksen ja siirtyi Malakin kanssa tappamisesta ratsastamiseen. Punaiset lohikäärmeet, jollainen Reillä on, ovat yhtiä vaarallisimpia lohikäärmeitä. Rei on huipputason taistelija, ja Sevenin kanssa he ovat kirkkaasti porukan parhaimmat. Omasta mielestään Rei ei kuitenkaan ole tarpeeksi voimakas, ja parin viikon takainen Malakin salamurhayritys selvästi painaa miestä. Rei on Malakin lapsuudenystävä, henkivartija, rakas ja kumppani. Rei voi vaikuttaa synkältä, mutta ystävät näkevät hänestä myös lämpimän ja lojaalin puolen.

Atlas, m, 28, ihminen
Lohikäärme: käärmelohikäärme Lounatuuli
Atlas on omapäinen ja viehättävä, eikä ole koskaan paljastanut, mistä on kotoisin. Ennen Lohikäärmeratsastajien seuraan liittymistä Atlas on tiettävästi vietellyt lukuisia naispuolisia hallitsijoita ja vakoillut näiltä tietoja, oletettavasti rahaa vastaan. Miehellä onkin maine “vaarallisena kuningatarviettelijänä”. Atlas on luova ja hänen käsissään mikä vaan muuttuu vaaralliseksi aseeksi, niin paistinpannu kuin alushousutkin. Atlas on epäluuloinen maageja kohtaan ja etsii Lohikäärmekuningatarta, joskaan ei ole suostunut kertomaan miksi.

Trixi Balthasar, f, 25, ihminen
Lohikäärme: epäkuollut lohikäärme Topaasi
Orvoksi jäänyt Trixi eli lapsuudestaan monta vuotta lohikäärmeiden parissa, ja osaa sen vuoksi käsitellä niitä hyvin luontevasti. Eloisa ja juhlimisesta pitävä nainen on kielinero ja taitava nekromantikko. Joitain vuosia takaperin Rei tappoi tämän lohikäärmeen Topaasin, ja tästä järkyttynyt Trixi käytti lohariystäväänsä nekromantiaa - ja inhoaa Reitä. Monet kuitenkin kavahtavat Trixiä ja tämän epäkuollutta lohikäärmettä, sillä nekromantiaa ei katsota suopeasti. Skylla ja Trixillä on ollut jotain hankalanpuoleista säätöä jo pidempään.

Seven, f, 21, ihminen
Lohikäärme: läpikuultava lohikäärme Huurre
Seven on viimeinen Usvasoturi, ja surmasi neljä vuotta sitten Miradoriin hyökänneen jättiläisdemonin uhraten samalla henkensä. Hänestä kerrotaan sankaritarinoita ja lauletaan lauluja, mutta selvästi Seven ei oikeasti kuollut, koska kulkee ilmielävänä Lohikäärmeratsastajien joukossa. Seven on loistava taistelija, ja Rein kanssa he ovat kirkkaasti porukan parhaimmat. Seven on hyvin epäitsekäs ja hänellä on porukan vahvin moraali, mutta jostain syystä hän on aina ollut vähän säikky.

Sky Aamunkoi, m, 21, ihminen
Lohikäärme: metsälohikäärme Metsänharja
Sky on kotoisin Hopeavuorilta ja on taitava eränkävijä ja ratsastaja, mutta muita taitoja hänellä ei vaikuta oikein olevan. Hänellä on kuitenkin porukan vanhin ja suurin lohikäärme. Sky uskoo, että hänet on kirottu ja kaikki hänen rakkaansa tulevat kuolemaan traagisesti. Mahtaakohan tuo olla totta… Sky on luonteeltaan melko vaatimaton, herkkä ja ujo, mutta hänellä on myös rohkea puolensa. Sky ja Seven ovat hyvin läheisiä lapsuudenystäviä, mutteivät romanttisessa mielessä. He ovat Lohikäärmeratsastajien ensimmäiset jäsenet.

Darchelle Rozalind “Dee” Mustapuu, f, 18, ihminen
Lohikäärme: musta lohikäärme Myrskypilvi
Dee on Magistanin pelätyn maagivaltion prinsessa, ja hänestä tuli kruununperillinen sen jälkeen, kun hänen kummatkin isosiskonsa kuolivat. Tästä ei kulunut kauaakaan, kun Dee menetti taikavoimansa ja joutui lähtemään Magistanista. Tyttö oli ilmeisesti taitava maagi ja vaikuttaa kaipaavan voimiaan. Darchelle on hienostunut, muttei pelkää liata käsiään, ja on selvästi löytänyt itsestään uuden rämäpäisen puolen. Dee on Ratsastajien tuorein lisäys, ja ollut mukana noin 4 kuukautta. Elia ja Dee ovat jatkuvasti napit vastakkain, mutta rakkaudestahan se lohikäärmekin puree...

Eliakim “Elia” Belrosa, m, 17, ihminen
Lohikäärme: valkoinen lohikäärme Lumisalama
Elia on Miradorin valtakunnan rakastetun kuningasperheen viidestä lapsesta keskimmäinen. 8 kk sitten kuningasperhe kohtasi traagisen kohtalon, kun kuningas, kuningatar ja kaksi lapsista myrkytettiin. Prinssi Eliakim katosi tapahtuman yhteydessä, ja hänet on etsintäkuulutettu epäiltynä murhista. Pari kuukautta tapahtuneen jälkeen Elia liittyi Lohikäärmeratsastajiin, ja on vaikea uskoa, että tämä avulias ja hyväsydäminen poika olisi murhannut ketään. Ymmärrettävästi Elia on välillä varsin synkeä, eikä halua puhua tapahtuneesta.


Roolit ryhmässä

Tarkoituksena on, että pelaajat pohtivat itse kunkin hahmon roolia ja dynamiikkaa ryhmässä. Jos tuntuu vaikealta lähteä liikkeelle, niin tässä on yksinkertaistetut esimerkkiroolit kullekin hahmolle. Jos hahmoa tulkitsee eri lailla tai oman hahmon roolista ei tykkää niin sitä saa ehdottomasti muuttaa. Luonnollisesti kunkin hahmon roolit voivat vaihtua tilanteen ja seuran mukaan.

Crimson - järjen ääni & kokemus. Jos homma alkaa lähteä käsistä, niin Crimson palauttaa maan pinnalle kovilla realiteeteilla. Naisella on paljon tietoa, ja muut tietävät sen, joten hänen tietojaan kuunnellaan.

Juno - huolehtija, viisaus & totuus. Juno huolehtii siitä, että muut pysyvät terveenä. Häneltä kuulee välillä syviä viisauksia, mutta hän on myös se, joka luottaa hyvään maailmassa vähiten, ja huomauttaa usein ensimmäisenä, jos muut ovat liian sinisilmäisiä.

Malaki - diplomaatti & suhdeselvittelijä. Jos porukka joutuu pulaan, niin Malaki on se, joka laitetaan puhumaan. Porukan sosiaalisesti lahjakkaimpana päätyy joskus setvimään muiden ihmissuhdeongelmia.

Rei - suojelija & kuuntelija. Rei on aina etunenässä vaaratilanteissa varmistamassa ettei muita satu. Miehelle on myös helppo puhua murheistaan ja tämä on hyvä kuuntelemaan, joskaan suuria valaisevia neuvoja ei useimmiten ole odotettavissa.

Atlas - luovuus, rakkausvinkit & ruoka. Kun tarvitaan luovuutta, niin Atlas astuu esiin. Häneltä saa myös hyviä rakkaus- ja seksivinkkejä. Lisäksi mies pitää huolen, että porukka syö kunnollista ruokaa eikä mitä tahansa mautonta moskaa.

Trixi - nauru & elämä. Trixi on se, joka sanoo että nyt juhlitaan tai piristää tunnelmaa milloin mitenkin - huumorilla, jekuilla, avuliaisuudella tai ihan vaan olemalla oma eloisa itsensä.

Seven - moraali & suojelija. Sevenillä on joukon tiukin moraali ja hän huolehtii siitä, että muutkin pysyvät kaidalla tiellä. Suojelee muita herkästi monissa tilanteissa.

Sky - sielu & visio. Skylla on vahvin visio siitä, ketä ja mitä Ratsastajat ovat, ja jos kaivataan ideoita suurista suuntaviivoista tai siitä mitä tehdään seuraavaksi, eikä muilla ole vahvaa mielipidettä, niin niitä kysytään usein ensimmäisenä Skylta.

Dee - ulkoinen olemus, hulluimmat ideat & pikkusisko. Dee huolehtii siitä, että porukka näyttää edustuskelpoiselta etenkin silloin, kun mennään ihmisten ilmoille. Hänellä myös tuppaa olemaan uhkarohkeimmat/lennokkaimmat ideat. Yhteinen pikkusisko.

Elia - apukäsi, nuorekkuus & pikkuveli. Elian auttavat kädet ehtivät joka paikkaan. Parhaiten maailman uusien tuulien tasalla, ja tuo muidenkin tietoon, mitkä ovat polttavimmat puheenaiheet. Yhteinen pikkuveli.