Esittely Maailma Hahmot Käytäntö Ilmoittaudu Pelauta
Satumainen vuoristomaisema

Uudelleenpelauta

Kuka vaan saa uudelleenpelauttaa Lohikäärmeratsastajat! Pelin materiaalipaketti sisältää kaiken tarvittavan: erinomaiset ohjeet järjestämiseen, hahmoprofiilit, metatiedot hahmojaon avuksi, tiedotustekstit, briiffit, mainoskuvat jne. Ensimmäinen pelautus on jo pelattu ja materiaalipaketti on nyt saatavilla. Materiaaleja saa katsottavaksi myös ihan uteliaisuudesta.

Peli on suunniteltu siten, että pelinjohtaja voi itse pelata mukana mitä vaan pelaajahahmoa (mutta ei ole pakko). Pelin saa järkätä ihan valintansa mukaan avoimena pelinä tai kutsupelinä, ja se sopii hyvin esimerkiksi kesämökkipeliksi. Peli pitäisi olla kohtalaisen helppo pelauttaa, vaikkei olisi koskaan aikaisemmin järjestänyt pelejä! Materiaaleissa ei kuitenkaan selitellä mitään larppaamisen termejä tms, joten on suositeltavaa että järjestäjä tietää larppaamisesta yleisellä tasolla jo jotain.

Jos haluat tutustua materiaaleihin, ota Elliin yhteyttä joko Facebookin yksityisviestillä tai lähetä sähköpostia Epel Larp ry:n mailiin epellarp [ät] gmail.com, josta se ohjautuu Ellille. Huomaathan, että yhdistyksen sähköpostia lukevat yhdistyksen hallituslaiset. Laita viestiin mukaan sähköposti, johon haluat pelin Google Drive -kansion jaettavan. Lisäksi laita viestiin, että olet lukenut allaolevat materiaalin käyttöehdot ja hyväksyt ne! Jos haluaa pelata tämän larpin pelkästään pelaajana, en suosittele materiaalien lukemista, ellei nimenomaan halua metatietoa kaikista salaisuuksista ja käänteistä.

Ps. Pääjärjestämäni pelit ovat saaneet kolmena vuonna sekä hahmokirjoituksen että käytännön lankka-ehdokkuuden, jos tämä pikku fakta saisi vaikka jonkun innostumaan materiaalien vilkaisusta ;)

Materiaalien käyttö

Lohikäärmeratsastajien pelauttamiselle on muutamia ehtoja:

Materiaalien käyttö on kiellettyä missään sellaisessa yhteydessä, jossa materiaaleja käyttävä taho saa taloudellista hyötyä, esim. palkkaa tai muita tuloja. Eli vaikka järjestävä taho olisi ei-kaupallinen, niin jos joku järjestää pelin esim. palkkatyöhönsä liittyen, niin se ei ole sallittua ilman kirjallista sopimusta tekijän eli Ellin kanssa. Jos haluat käyttää peliä tällaisessa yhteydessä niin ota yhteyttä Elliin ja sovitaan asioista!

Älä jaa tai levitä larpin materiaaleja eteenpäin, ellei toisin sovittu. Profiilit ja muut pelaajille tarkoitetut materiaalit saa laittaa pelaajille, ja julkiseksi tarkoitetut materiaalit (esim. lyhytkuvaukset, infotekstit) saa julkaista pelin yhteyksissä. Materiaalit voi jakaa muiden saman pelautuksen järjestäjien kanssa, sekä vilauttaa kaverille, jota kiinnostaa pelin järjestäminen. Jos joku haluaa pelauttaa pelin, niin silloin pitää ottaa yhteyttä Elliin ja pyytää materiaaleja. Lähinnä haluan pysyä perillä siitä, missä materiaalit menevät.

Kreditoi materiaalien alkuperäinen tekijä (eli Elli) jossain yhteydessä siten, että asia on pelaajille selvä. Tarkemmat toiveet tästä materiaalipaketissa. Peliin saa tehdä muutoksia niin paljon kuin halajaa, materiaalipaketista löytyy tähän enempi ohjeita.

Annan materiaalit käyttöön ilmaiseksi. Paras palkkio on se, jos joku nauttii pelistä ja kertoo sen minulle :)