Hahmot

Pelinjohto kirjoittaa hahmot kokonaisuudessaan valmiiksi. Hahmoja ei tehdä pelaajien toiveiden mukaan vaan pelaajat valitaan mukaan sillä perusteella, kuinka hyvin heidän toiveensa osuvat yksiin hahmojen kanssa. Muutoksia hahmoihin tehdään ainoastaan siinä tapauksessa, jos jokin hahmo ei sovi kenenkään toiveisiin, tai hahmojen lähetyksen jälkeen pelaaja syystä tai toisesta haluaa jonkin muutoksen tehtävän.

Pelin kaikki hahmot ovat vampyyreja.

Juuri heränneet Vereniukset

Lady Romana, nainen, 1446 + 500 (21)
Pelaaja 14.5: Jenni A
Pelaaja 9.7: Taru K
Tiukalla mutta rakastavalla otteella klaania johtava Romana on koko klaanin arvostama, ja yksi sen vanhimmista ja voimakkaimmista jäsenistä. Pompeijissa syntynyt nainen kaappasi aikoinaan vallan klaanin perustajalta Verenius Marolta siihen aikaan kun klaanin päämaja oli vielä Roomassa. Hivenen arvoituksellinen Romana pohdiskelee ja lukee paljon, ja hallitsee suurieleisen johtajan dramatiikan.

Narges, nainen, 1196 + 500 (19)
Pelaaja 14.5: Hannele T
Pelaaja 9.7: Susanna R
Persiassa syntynyt Narges kantaa klaanin kauneimman titteliä. Hän pakeni kotiseutunsa vampyyrikuningasta ja liittyi mukaan Vereniuksiin. Sen mitä Nargesilta puuttuu johtamishalussa ja taistelutaidoissa hän korvaa manipuloinnilla ja viettelyksellä, joihin ovat langenneet niin kuninkaat kuin kerjäläiset. Narges onkin klaanin ykköstiedustelija. Tämä vapautta arvostava nainen ei yksiavioisuuteen suostu ja jos hänet suututtaa, kestää viha vuosisatoja.

Salvator "Salva", mies, 1025 + 500 (28)
Pelaaja 14.5: Pauliina R
Pelaaja 9.7: Ville M
Sankarikompleksista kärsivä Salvator on Romanan oikea käsi, ja parilla on myös on-off suhde, jonka he tosin pitävät melko tehokkaasti piilossa muilta klaanin jäseniltä uteluista huolimatta. Salvator on luotettu herrasmies, jossa on kuitenkin tiettyä soturikonkarin karkeutta. Hän ei tee itsestään kovin suurta numeroa, mutta klaanin keskuudessa on lentävä lause “Salva auttaa aina”. Salvator omaa klaanin vahvimman moraalin, eikä se rooli ole aina helppo.

Hildegarde "Halla", nainen, 812 + 500 (17)
Pelaaja 14.5: Ilse T
Pelaaja 9.7: Taru L
Enzo ja Halla ovat kuin Romeo ja Julia, jotka saivat jatkaa eloaan vielä traagisen kuoleman jälkeenkin. Pariskunta on ollut onnellisesti yhdessä vuosisadat, eikä loppua näy. Halla on kiinnostunut myrkyistä ja alkeamista - hän osaa sekoittaa aineita, jotka aiheuttavat oireita jopa vampyyreille. Halla on suorasuokainen ja tarkkasilmäinen järjen ääni, joka on sanoissaan välillä liiankin rehellinen. Hän osaa piilottaa pienen sadistisen puolensa hyvin, vaikka kaikki kyllä tietävät että se on siellä.

Enzo, mies, 812 + 500 (17)
Pelaaja 14.5: Jonni L
Pelaaja 9.7: Jarkko S
Klaanin kakkosmiehellä Enzolla on lähes legendaarinen kontrolli verenhimoonsa - kiitos sen, että hän kouluttaa haukkoja, jotka säikähtävät vampyyreita herkästi. Mies on hyvin seuranhaluinen, rento ja hyväntuulinen, ja välillä turhankin kaunopuheinen. Tämän aviosiippa Halla laukoo usein totuudet siitä, mitä mies mahtaakaan kiertelyllään ja kaartelullaan tarkoittaa. Pariskunta adoptoi vuosi sitten Stellan, mikä on pistänyt suhteen koetukselle.

Styr, mies, 655 + 500 (26)
Pelaaja 14.5: Tricen T
Pelaaja 9.7: Mira K
Viikingeistä hurjin oli vampyyriksi muututtuaan erittäin väkivaltainen. Mies kuitenkin paransi tapansa ja liittyi Vereniuksiin teurastettuaan tarkoittamattaan lastenkodin - se sai hänet tajuamaan kuinka hukassa hänen kontrollinsa olikaan. Nykyään Styr ei tappaisi kärpästäkään, mutta raju luonne piilee silti hänen silmissään ja näennäisen rauhallisen kuoren alla. Leikkisä ja mustan huumorintajun omaava Styr päästää näinä päivinä villin puolen valoilleen vain hyvästä syystä.

Mildred "Milly", nainen, 605 + 500 (19)
Pelaaja 14.5: Eveliina A
Pelaaja 9.7: Elina M
Kauhutarinoihin ja mustanpuhuvaan tyyliin ihastuneet kaksoset Milly ja Belle ovat muusikkoja, jotka ovat saavuttaneet maineen “kirkon kummituksena”, kiitos yöllisen urkujen soittelun. Englannin kuninkaan äpärätyttäret, joista kuningas ei tosin ollut tietoinen, halusivat tulla vampyyreiksi. Helposti innostuvaa kaksikkoa turhauttaa arkiset askareet, ja jos heistä pitäisi etsiä eroja, niin Milly on se järjen ääni, ja Belle iloluontoisempi.

Clovis, mies, 509 + 500 (18)
Pelaaja 14.5: Jenny L
Pelaaja 9.7: Susa M
Clovis kruunattiin 10-vuotiaana Ranskan kuninkaaksi isänsä rinnalle. Hän epäonnistui ihmiselämänsä lopulla tehdyssä vallankaappauksessa, ja yritti sen jälkeen nousta vampyyrien keskuudessa vain huomatakseen, että ihmiselämän arvonimillä ei ollut yömaailmassa merkitystä. Nykyään häntä kuvaa parhaiten yksi sana: laiska. Elämän hienouksista nautiskelevalle ja charmantille Clovisille kelpaavat seksi ja hyvä ruoka, sekä viisastelevat kommentit - toki vain omasta suustaan.

Seraphine "Sera", nainen, 384 + 500 (25)
Pelaaja 14.5: Suvi V
Pelaaja 9.7: Tytti R
Harras ja askeettinen Seraphine oli nunna, jota syytettiin perusteettomasti apoteekkariperheen raa’asta murhasta. Clovis pelasti naisen rovion liekeistä. Uskonnollisena ihmisenä Seran on ollut vaikea hyväksyä jopa vampyyrien mittapuulla verenhimoista luonnettaan ja on edelleenkin Clovisille katkera siitä, että tämä toi hänet “paholaisten” keskuuteen. Kaikesta huolimatta Sera välittää Vereniuksista perheenään ja on löytänyt ystävän Jehannesta.

Jehanne "Jen", nainen, 182 + 500 (30)
Pelaaja 14.5: Essi I
Pelaaja 9.7: Iiris K
Jehannella on vaikeimmat välit muihin Vereniuksiin, sillä hän oli vampyyrinmetsästäjä ja tappoi uransa aikana monien muiden vampyyrien ohella myös klaanin jäsenen Primus Vereniuksen. Kostoksi Narges ja Styr muuttivat hänet vampyyriksi, ja mutkien kautta Jen päätyi mukaan klaaniin. Jen on kovaluontoinen, armoton ja pessimistinen, mutta hänessä elävä elämän liekki saa hänet taistelemaan henkensä edestä aina kun tarve.

Lorenz, mies, 161 + 500 (22)
Pelaaja 14.5: Annina L
Pelaaja 9.7: Kirsi O
Lorenz on herkkäsieluinen taidemaalari, joka vaipuu usein melankoliaan ja melodramaattisuuteen. Välillä nämä ottavat hänestä vallan ja mies on taipuvainen itsetuhoisuuteen - Vereniukset ovat kerran jos toisenkin pelastaneet hänet auringonpaisteelta viime tipassa. Tätä vielä ruokkii se, että Lorenz eikä kukaan muukaan tiedä kuka hänen Sirensä on, sillä sammuttuaan eräänä alkoholinkatkuisena iltana hän heräsi juuri ennen auringonnousua vampyyrina.

Abel, mies, 29 + 500 (20)
Pelaaja 14.5: Elisabet V
Pelaaja 9.7: Eeri S
Kaukomaita nähnyt Abel on seilannut sekä Amerikan mantereella että Intiassa tutkimusmatkailijoiden mukana. Abel on Vereniuksen vihollisklaanin Frazalin jälkeläinen, mutta petettyään Frazalit pelastamalla Lorenzin ja tehtyään Romanan asettaman kokeen, hänet liitettiin Vereniuksiin. Abel on reipas ja ahkera pyrkyri, ja haluaa osoittaa olevansa Vereniuksien arvoinen etenemällä klaanissa, mutta ei ole siinä vielä onnistunut. Lorenz ja Abel alkoivat seurustella joitain vuosia sitten.

Stella, nainen, 17 + 500 (16)
Pelaaja 14.5: Onerva N
Pelaaja 9.7: Tea P
Klaanin nuorimmainen vastusti kynsin ja hampain nukkumaan menoa - kirjaimellisesti. “Mitäs minä sanoin” kivahti kieleltä nopeasti klaanin herättyä. Hän joutui pakenemaan kotikaupungistaan surmattuaan paniikissa alueen lordin. Enzo ja Halla pelastivat hänet tyrmästä ja adoptoivat tytön. Stella on tulinen tapaus, joka on helppo yllyttää kilpasille. Hän etsii kärsimättömänä vielä sitä omaa juttuaan, ja onkin kokeillut klaanin eri jäsenten ohjauksella vaikka mitä.

Muut hahmot

Nämä hahmot eivät ole juuri nykyaikaan heränneen Verenius-porukan joukossa.

Mirabel "Belle" Verenius, nainen, 1106 (19)
Pelaaja 14.5: Sonya C
Pelaaja 9.7: Satu S
Kauhutarinoihin ja mustanpuhuvaan tyyliin ihastuneet kaksoset Milly ja Belle ovat muusikkoja, jotka ovat saavuttaneet maineen “kirkon kummituksena”, kiitos yöllisen urkujen soittelun. Englannin kuninkaan äpärätyttäret, joista kuningas ei tosin ollut tietoinen, halusivat tulla vampyyreiksi. Helposti innostuvaa kaksikkoa turhauttaa arkiset askareet, ja jos heistä pitäisi etsiä eroja, niin Milly on se järjen ääni, ja Belle iloluontoisempi.

Quentin Verenius, mies, 1016 (24)
Pelaaja 14.5: Heli L
Pelaaja 9.7: Lee H
Laskelmoiva ja huolellinen Quentin ei jätä jälkiä mennessään. Aatelisten palkkalistoilla ollut entinen mestarivaras on ketterä huijari. Vereniuksien kunniakäsitykset pitävät hänet ruodussa, muuten hän varmaankin luisuisi moraalin pimeälle puolen. Quentinin silmänkääntötemppujen takia juuri kukaan ei halua pelata hänen kanssaan korttia - mies on siinä todellinen mestari. Hänellä on myös tapana muuttaa mieltään varsin helposti.

Tristan Verenius, genderqueer, 17 (17)
Pelaaja 14.5: Ansku H
Pelaaja 9.7: Laura-Maria M
Mirabelin ja Quentinin suojelukseensa ottama nuori rakastaa moottoriurheilua ja on kova Twilight-fani - pettymys oli suuri, kun vampyyrin elämä ei vastannutkaan kuvitelmia. Hän on ollut vampyyri vasta pari kuukautta, ja kamppailee vastasyntyneen vaikeuksien kanssa. Hieman ujosta luonteesta huolimatta Tristan on vauhtiin päästessään eläväinen tapaus. Hän tykkää esittää kovista, vaikka onkin vielä melko naiivi.

Mysteerimies, mies, 1000+ (20)
Pelaaja 14.5: Annastina N
Pelaaja 9.7: Henniina I
Ovela komistus ja tyylikäs juonittelija, joka on kuukausi sitten herännyt nykyaikaan pitkien unien jälkeen. Vieläkin hieman hämmentynyt nykymaailman menosta, hän on juuri saapunut Toursiin suorittamaan tärkeää tehtävää ja selvittämään erästä omituista asiaa.

Seneca Verenius, nainen, 1991 (14)
HUOM. ei pelaajahahmo!
Klaanin vanhimmainen Seneca auttoi Romanaa tekemään klaanin vallankaappauksen Roomassa. Viisas ja rauhallinen nainen tapaa jakaa nuoremmilleen kaikenlaisia neuvoja ja elämänohjeita, jotka välillä ärsyttävät, mutta toisaalta ovat olleet myös todella hyödyllisiä. Nuorten kasvojen ei pidä antaa hämätä, sillä nainen on täyttä terästä.

Casimir Verenius, mies, 804 (24)
HUOM. ei pelaajahahmo!
Clovisin ja Quentinin hyvä ystävä Casimir on taitava hämääjä ja piiloutumisen mestari. Mies osaa sulautua ympäristöönsä niin hyvin, että hänestä tulee käytännössä näkymätön, kiitos sen, että joutui piilottelemaan lähes koko ihmiselämänsä. Casimirin vitsit ovat surkeita ja hänen aivotuksensa muutenkin outoja, mutta ainakaan hänen seurassaan ei ole tylsää.

NPC:t

Tiffany Delacroix, nainen
Pelaaja: Elli O (pj)

NPC2, nainen
Pelaaja 14.5: Tiina U-R
Pelaaja 9.7: Eveliina A

NPC3
Pelaaja 14.5: Ursula J
Pelaaja 9.7: Ilse T

NPC4
Pelaaja 14.5: Petra A
Pelaaja 9.7: Sonya C

NPC:t eivät maksa pelimaksua, eivätkä osallistu yhteiseen ravintolaruokailuun, eli pelaajat hoitavat ruokailut itse haluamallaan tavalla.