Proppaus

Juuri heränneillä hahmoilla voi olla päällään oikeastaan mitä vaan, mitä nykyajan hyvintoimeentuleva monihenkinen perhe voi omistaa (perheen lapset jo vähintään teini-ikäisiä). He ovat myllertäneet läpi perheen vaatekaapit ja laatikot, ja valinneet sieltä jotain makuunsa sopivaa.

Seuraavilla asioilla voi esimerkiksi leikitellä:
-Hahmo on voinut yrittää valita jotain, joka muistuttaa vanhanajan vaatteita
-Hahmo on voinut onnistua valinnoissaan hyvin tai huonosti nykyajan näkökulmasta (muista kuitenkin että monia modernin tyyppisiä vaatteita, kuten rintaliivejä, oli jo 1500-luvulla)
-Hahmo on voinut napata talosta mukaan jotain muutakin kuin vaatteita

Lisäksi hahmoilla voi olla jäljellä 1500-luvulta asioita, jotka säilyvät pitkään, esim. koruja. Hahmojen alkuperäiset vaatteet tuolta ajalta ovat haurastuneet sen verran huonoiksi, että niitä ei voi enää käyttää.

Kaikilla tulee olla myös jokin koru tai muu pieni esine, jossa on yön lumous.

Nykyajan vampyyrit pukeutuvat oman makunsa mukaan nykyajan vaatteisiin. Lisäksi nykyajan vampyyreilla kannattaa olla mukana matkapuhelin.

Muuta:
-Vampyyrit ovat kohtalaisen normaalin näköisiä, mutta itseään voi silti kaunistaa tai hienovaraisesti kalventaa, voi käyttää hieman säväkämpiä piilareita ym.
-Halukkaat voivat askarrella itselleen myös pienet kulmahampaat esim. polymorfista. Jos ihmiset haluavat, voimme pitää tästä vaikkapa pienen yhteisen askarteluiltaman ennen peliä.