Harry ja patonkien maa

Beauxwarts ja Hogbatons... vai miten se nyt menikään?

"Sota on ohi ja uusi aika on koittanut. Meille se kuitenkin tarkoitti palaamista koulun penkeille, S.U.P.E.R. -kokeista kun ei tullut viime vuonna juuri mitään. Kaiken sen taistelun jälkeen oppikirjaan tarttuminen oli jotenkin antiklimaattista. Niin alkoi 8. vuoteni Tylypahkassa.

Nyt on kevät 1999 ja kokeet lähestyvät uhkaavaa vauhtia. Opettajat ovat kuitenkin innostuneet kansainvälistymisestä, sanovat, että globalisaatio on tie tulevaisuuteen. En vain oikein osaa yhdistää tätä siihen, miksi ajelemme nyt Ranskan maaseudulla kirkkaansinisessä kolisevassa bussissa jonnekin hevon kuuseen. Ristin sielua ei näy mailla halmeilla, onko tämä sitten sitä kuuluisaa globalisaatiota? Toisaalta sanotaan, että ranskalaiset ovat romanttista sakkia, ja niitähän tässä on kanssamme puoli bussillista, että ehkä ei ole valittamista..."

Mitä ihmettä?

Harry ja patonkien maa on J.K.Rowlingin luomaan Harry Potter -maailmaan sijoittuva liveroolipeli. Se järjestetään 26.-28.4.2013 Ylöjärvellä Antaverkan leirikeskuksessa noin 20km päässä Tampereen keskustasta. Pelimaksu on 25 euroa. Se sisältää majoituksen ja ruokailun koko viikonlopuksi.

Peli sopii hyvin myös aloittelijoille ja ensikertalaisille, eli jos et ole ikinä larpannut, mutta haluaisit kokeilla, niin rohkeasti mukaan vaan! Pelin ikäraja on 15 vuotta. Mukaan mahtuu maksimissaan 47 pelaajaa.

Jos et tiedä mitä on larppaus tai et ole ikinä larpannut, käy ihmeessä lukemassa aiheesta Larp.fi -sivustolla.

> Lue lisää järjestelyistä
> Ilmoittaudu mukaan

Alkuasetelma

Iso-Britannian ja Ranskan taikayhteisöt ovat päättäneet kohentaa välejään sodan jälkeen. Osana tätä yhteistyöohjelmaa Beauxbatonsin ja Tylypahkan 16-19 vuotiata oppilaita on lähetetty kansainväliselle yhteistyöleirille Pohjois-Ranskaan Champagne-Ardennen maakuntaan. Paikkana toimii maalaiskartano. Oppilaille on tällä hetkellä tosin vielä mysteeri, mitä ihmettä leirillä on tarkoitus tehdä. Se selvinnee paikan päällä.

> Lue lisää taustatarinasta

Ajankohtaista

9.4.2013: Michael Harkovan ja Yvette Beauvoirin paikka vapaana! // Michaelin paikka meni

24.3.2013: Luna Lovekivan paikka vapaana, jos kiinnostaa, ota yhteyttä! // Paikka meni jo.

24.2.2013: Kaikista hahmoista on nyt Hahmot-osiossa lyhytkuvaus

15.1.2013: Pelissä yksi vapaa hahmo

2.1.2013: Pelissä on nyt kolme vapaata hahmoa, kts. Hahmot ja Ilmoittautuminen -osiot

28.12.2012: Peliin vapautui yksi paikka.

3.12.2012: Peli on nyt täynnä, mutta varapelaajia otetaan ilolla vastaan.

24.11.2012: Larppiin on enää 3 vapaata paikkaa. Paikkojen täyttymisen jälkeen voi ilmoittautua varapelaajaksi.

23.11.2012: Ilmoittautumisen ja hahmokirjoitelmien deadlineksi on nyt päätetty 31.12.2012.

14.11.2012: peliin on enää 11 vapaata paikkaa - kipin kapin siis ilmoittautumaan! Beauxbatonsin oppilaissa vielä hyvin tilaa, niille olisi nyt tarvetta.

16.10.2012: hahmolista täyttyy ja yli puolet hahmoista on jo varattu. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin kannattanee tehdä se kohtapuoliin :)

21.9.2012: tarkennuksia proppeihin ja Facebook-tapahtuman luonti, ilmoittaudu mukaan!

18.9.2012: pelipaikka ja -aika varmistui, ja ilmoittautuminen on nyt auki!

Ota yhteyttä

Meidät tavoittaa parhaiten pöllöpostilla, mutta voit toki ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen epellarp ät gmail.com (korvaa ät -sana @-merkillä). Pelinjohdon tarkemmat yhteystiedot kuten puhelinnumerot lähetetään pelaajille lähetettävässä infomailissa.

Larpista voi keskustella Finfanfun-foorumilla (vaatii sisäänkirjautumisen), yleistä keskustelua ja kysymyksiä voi esittää myös yhdistyksen vieraskirjassa. Lisäksi yhdistyksellä on irc-kanava #epel_larp ircnetissä, siellä voi keskustella tulevista larpeista.

Ilmoittauduthan mukaan myös Facebookissa!