Hahmot

Peli on täynnä, varapelaajia otetaan kuitenkin ilolla vastaan, ilmoittaudu täällä.

*

Hahmoja on kolme pääryhmittymää: Tylypahkan oppilaat, Beauxbatonsin oppilaat sekä henkilökunta. Näiden lisäksi on joitain vierailevia tähtiä. Tähän on listattu pelissä olevat hahmot sekä heidän pelaajansa.

Varattuja hahmoja yht. 45

Hahmojen lyhytkuvaukset kuuvaavat sitä, mitä hahmosta tiedetään yleisesti koulussa. Näitä ei tarvitse millään tapaa opetella ulkoa, sillä kaikki eivät välttämättä tunne kaikkia, varsinkaan Tylypahkalaiset ja Beauxbatonsilaiset eivät tiedä välttämättä toisistaan paljonkaan. Läheisemmät kontaktit totta kai tietävät hahmoista paljon enemmän. Lisäksi luonnollisesti joistain ihmisistä tiedetään julkisesta huomattavasti enemmän kuin toisista.

Osaan hahmoista saattaa tulla lisää tietoa, kunhan juonikuviot tarkentuvat.

Tylypahka: rohkelikot

Tylypahkan oppilaita yhteensä: 23
Rohkelikkoja: 8

Harry Potter m
8. Luokka
Pelaaja: Laura P
Jos ei ole kuullut Harry Potterista, niin silloin on kyllä elänyt täysin kiven alla. Harry on Englannin kultapoju, poika-joka-elää, valittu. Hän on suuri sotasankari sekä Pimeyden Lordin moninkertainen kukistaja. Vähän aikaa sitten Rita Luodiko julkisti kirjan nimeltä "Harry Potterin Traaginen Elämä", joka on herättänyt suurta keskustelua ja väittelyä, osittain siinä ilmenneiden asioiden todenperäisyyden suhteen. Kirja on keikkunut myyntilistojen kärjessä jo useamman viikon. Potter on tällä hetkellä kuuminta uutiskamaa, ja varsinkin nuoren miehen suhde-elämä tuntuu kiinnostavan lehdistöä valtavasti. Mutta millainen mahtaa Harry olla ihmisenä oikeasti? Niin, siihen monetkaan eivät ole varmaan kiinnittäneet huomiota - hänen saavutuksensa ja kuuluisuutensa kun ovat mielenkiintoisempia...

Ron Weasley m
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Lee
Ron Weasley tunnetaan Harry Potterin uskollisena ystävänä sekä myös sotasankarina, jolle Potter on antanut tunnustusta. Hän tulee suuresta melko köyhästä puhdasverisestä perheestä ja on ihan julkisesti tiedossa, että hän seurustelee onnellisesti Hermione Grangerin kanssa. Tylypahkassa Ron tunnetaan hauskana tyyppinä, joka on hyvä shakissa, mutta ei niinkään hyvä opiskelussa. Hän on myös pelannut rohkelikon huispausjoukkueessa, mutta ei enää.

Hermione Granger f
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Susa
Tunnettu Harry Potterin toisena parhaana ystävänä sekä myöskin sotasankarina. Hän on selvästi porukan "aivot". Koulussa Hermione tunnetaan nerona ja lukutoukkana, mutta myös oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolustajana. Hermionen oletetaan kirjoittavan S.U.P.E.R.-kokeensa loistavin arvosanoin. On julkisesti tiedossa, että hän on jästisyntyinen sekä onnellisesti yhdessä Ron Weasleyn kanssa. Aikaisemmin liikkui huhuja Harryn ja Hermionen suhteesta, mutta ne lienee lähes hälvenneet. Neiti Granger on viime aikoina osallistunut aktiivisesti poliittiseen keskusteluun esimerkiksi kotitonttujen ja ihmissusien oikeuksista.

Neville Longbottom m
8. Luokka
Pelaaja: Henniina
Kolmen edellisen tapaan myös Neville on sotasankari ja palkittu rohkeista teoistaan sodan aikana. Hän on puhdasverisestä perheestä, mutta erittäin jästiystävällinen. Koulussa monet muistavat hänen olleen ujo, kömpelö ja hajamielinen, mutta tuosta pojasta on nyt kuoriutunut rohkea nuori mies. Hänet tunnetaan reiluna kaikkien kaverina, vaikka pysytteleekin yleensä erossa luihuisista. Neville on myös loistava yrttitiedossa.

Lavender Brown f
8. Luokka
Pelaaja: Sofia
Lavender on yksi niistä tytöistä, jotka kikattavat usein ja puhuvat pojista. Seurusteli joskus vähän aikaa Ronin kanssa. Parvati Patilin paras kaveri, tosin tämä ei tullut leirille mukaan. Puhdaverisestä, keskiluokkaisesta perheestä. Lavender on yleensä siististi laitettu ja meikattu. Hän on sosiaalinen, tunteellinen ja kiinnostunut myös ennustuksesta. Taisteli urheasti mukana viimeisessä toisen sodan taistelussa. Tänä vuonna Lavender on tosin välillä käyttäytynyt vähän omituisesti...

Seamus Finnigan m
8. Luokka
Pelaaja: Annika
Puoliverinen velho melko normaalista perheestä. Mukava ja rehellinen tyyppi, jonka kanssa useimmat tulevat juttuun, ei tosin tykkää olla tekemisissä luihuisten kanssa. Seamusilla tiedetään olleen useampikin tyttöystävä. Dean Thomas on hänen paras ystävänsä. Taisteli kunniakkaasti sodan viimeisessä taistelussa. Kaikki myös tietävät hänen olevan hyvä asioiden räjäyttelyssä. Tarvitsetko räjähdyksiä? Kysy Finniganilta.

Ginny Weasley f
7. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Sirpa
Tunnetaan julkisuudessa parhaiten Harry Potterin naisena. Ron Weasleyn pikkusisko. Temperamenttinen, räiskyvä tyttö, joka ei pelkää sanoa suoria sanoja. On koko kouluaikansa ollut aika suosittu poikien keskuudessa, sillä on hauska ja hyvännäköinen. Näiden lisäksi hänet tunnetaan esim. loistavasta lepakonräkäherjastaan sekä siitä, että pelaa jahtaajana rohkelikon joukkueessa. Köyhästä puhdasverisestä perheestä, jonka ainoa ja nuorin tytär on. Monet tosin unohtavat Ginnyn perhetaustan kokonaan kun ovat hänen kanssaan tekemisissä.

Romilda Vane f
6. Luokka
Pelaaja: Sohvi
Romilda on itsevarma, hymyilevä ja sosiaalinen tyttö, jolla on useita ystäviä. Yleensä huolellisesti laittautunut. Toisten mielestä Romilda on pinnallinen, toisten mielestä taas cool tyyppi, joka tietää mitä tekee. Liikkuu sellaista huhua, että Romilda olisi vähän ihastunut Harryyn. Varakkaasta puhdasverisestä perheestä.

Tylypahka: luihuiset

Tylypahkan oppilaita yhteensä: 23
Luihuisia: 8

Draco Malfoy m
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Elli
Englannissa aika monet ovat varmaankin kuulleet Malfoyn perheestä, sillä he ovat yksi maan rikkaimmista velhosuvuista. Muuallakin Euroopassa puhdasveristen keskuudessa nimi on tunnettu. Dracon isä Lucius Malfoy oli tunnetusti kuolonsyöjä, mutta perhe käänsi takkinsa sodan viime metreillä ja onnistui kuin ihmeen kaupalla välttämään (toistamiseen) vankilan. Lucius Malfoy on pyytänyt julkisesti anteeksi, osoittanut myötämielisyyttä jästisyntyisiä kohtaan ja auttanut auroreita saamaan kiinni useita kuolonsyöjiä luovuttamalla paljon arvokasta tietoa. Näin äkillinen muutos toki aiheuttaa kysymyksiä... Draco itse oli tunnettu koulussa aikaisemmin luihuisten "prinssinä", ilkeä ja tunteeton tyyppi, joka on tosin sodan jälkeen pitänyt huomattavan matalaa profiilia. Isänsä poika - ko?

Blaise Zabini m
8. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Laura A
Blaise Zabini on tunnettu äidistään, jonka seitsemän aviomiestä ovat mystisestä kuolleet jättäen samalla jälkeensä ison omaisuuden. Blaise ei pidä kovinkaan suurta meteliä itsestään, mutta hänen tiedetään kannattaneen puhdasverisiä arvoja, vaikka hänellä ei suoranaisia kuolonsyöjäyhteyksiä olekaan. Blaise ei ole koskaan erityisemmin kiusannut ihmisiä, vaikka saattaa muuten vaikuttaakin kylmältä. Nykyään hän pystyy kuitenkin tulemaan toimeen kohtalaisesti kaikkien tupien kanssa. Hän on myös erityisen hyvännäköinen mies.

Theodore "Theo" Nott m
8. Luokka
Pelaaja: Satu A
Theodore ei ole koskaan osallistunut erityisen paljon rohkelikkojen dissaukseen, vaikka ei hänen mielipiteensä ole mikään salaisuuskaan ollut. Hän on yleensä hiljainen ja pysyttelee reunamilla, minkä vuoksi monetkaan eivät aina kiinnitä häneen huomiota. Theodore on vanhasta rikkaasta puhdasverisestä suvusta. Hänen isänsä oli kuolonsyöjä, mutta tämä kuoli toisen sodan aikana.

Pansy Parkinson f
8. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Mira
Pansy on se ilkeä, juoruileva, kovaääninen tyttö, joka on aina arvostelemassa muita. Hänellä on oma tyttöjengi, johon kuuluu muun muassa Daphne ja Tracey. Pansy on vanhasta rikkaasta puhdasverisestä perheestä ja hänen isänsä oli tunnetusti kuolonsyöjä, joka joutui Azkabaniin sodan päätteeksi. Pansy näyttäisi edelleenkin kannattavan erittäin puhdasverisiä arvoja ja on vielä yksi niistä harvoista luihuisista, jotka uskaltavat puhua asiasta ääneen. Välillä näyttäisi siltä, että Pansy ja Draco ovat yhdessä, tosin kukaan ei oikein tunnu tietävän onko asia todella niin. Pansy ja Draco ovatkin yhdessä pitkään olleet luihuisen johtohahmot.

Daphne Greengrass f
8. Luokka
Pelaaja: Suvi
Daphne on osa Pansyn luihuistyttöjengiä. Puhdasverisestä varakkaasta perheestä. Aina huolitellun näköinen tyttö on rauhallinen, sulavaliikkeinen ja ylpeä. Siinä missä hänen ystävänsä Pansy on räväkämpi, Daphne on "jääkuningatar". Daphnen perhe ei ollut kovinkaan aktiivisesti mukana sodassa, eivätkä hänen vanhempansa olleet kuolonsyöjiä, vaikka perhe kannattaakin puhdasverisiä arvoja. Ennen sotaakin Daphne suhtautui jästeihin ja jästisyntyisiin melko neutraalisti.

Tracey Davis f
8. Luokka
Pelaaja: Elsa F
Tracey hengaa Pansyn luihuistyttöjengin kanssa, viime aikoina nähty myös paljon Valkyrian seurassa. Hän on kylmä, ilkeä ja käyttäytyy ylimielisesti, ja on jollain tapaa vähän etäinen, eikä hänestä aina ota selvää. Tracey on puoliverinen, mutta on siitä huolimatta osa luihuisten porukoita.

Valkyria Harkova f
7. Luokka, jahtaaja
Pelaaja: Jenni O
Valkyria on kuuluisan huispaajan Michael Harkovan pikkusisko. Myös Valkyria on loistava huispaaja, mutta ei tykkää, että häntä verrataan veljeensä. Hän pelaakin jahtaajaa luihuisten joukkueessa. Valkyria on hieman hiljaisempi, mutta suuttuu herkästi. Ei ole kovin sosiaalinen, mutta tulee kuitenkin kohtuullisesti toimeen useimpien kanssa. Varakkaasta puhdasverisestä perheestä. Valkyria hengaa Pansyn tyttöjengin kanssa silloin tällöin, mutta enemmän aikaa viettää omien luokka-asteensa tyttöjen seurassa. He eivät kuitenkaan tulleet leirille, joten Valkyria on nyt lyöttäytynyt vanhempien luihuistyttöjen seuraan.

Kevin Carrow m
7. Luokka
Pelaaja: Alex
Kevin on puhdasverinen ja ainut lapsi. Hän on Tylypahkassa viime vuonna opettaneen Amikus Carrown poika. Hänen isänsä on tunnettu kuolonsyöjä ja on nyt Azkabanissa. Kevin asuu tällä hetkellä äitinsä kanssa, jonka tiedetään eronneen Amikuksesta jo yli kymmenen vuotta sitten. Kevinin äiti ei tiettävästi ole ollut mukana missään kuolonsyöjätouhuissa. Carrowt eivät ole kovin varakkaita. Kevin avaa suunsa melko harvakseltaan ja silloin sieltä tulee vain asiaa. Hän osaa kuitenkin olla aika suorapuheinen, ja on selvästi myös ylpeä luihuisuudestaan. Hän ei kuitenkaan käy muiden tupalaisten kimppuun ilman mitään syytä, eikä aina edes pienestä provosoinnista. Hän tuleekin ihan hyvin toimeen muiden kanssa, lukuunottamatta ehkä rohkelikkoja, joihin suhtautuu vähän nyrpeästi.

Tylypahka: korpinkynnet

Tylypahkan oppilaita yhteensä: 23
Korpinkynsiä: 7

Michael Corner m
8. Luokka
Pelaaja: Satu
Michael on koulussa lienee tunnetuin siitä, että hänellä on ollut samat naiset kuin Harry Potterilla. Hän on nimittäin seurustellut sekä Ginny Weasleyn että Cho Changin kanssa. Ylpeä korppari, joka kuului aikoinan AK:hon ja osallistui myös viimeiseen taisteluun. Puoliverinen, mutta kummatkin vanhemmat osaavat kyllä taikoa. Erittäin pätevä taikajuomissa ja kiinnostunut myös huispauksesta, vaikka ei itse pelaakaan. Michael ei tuo itseään erityisemmin esille, vaan on sellainen ihan mukava perustyyppi.

Sheila Brooks f
8. Luokka
Pelaaja: Niina
Tasapainoinen, itsepäinen ja määrätietoinen Sheila on fiksu tyttö. Hän viihtyy omassa kaveriporukassaan, mutta tulee toimeen myös muista tuvista tulevien ihmisten kanssa. Hänellä on ystäviä kaikissa tuvissa. Hän osaa olla paikoittain pomottelevakin. Keskiluokkaisesta puhdasverisestä perheestä.

Luna Lovekiva f
7. Luokka
Pelaaja: Noora
Luna on suoraan sanottuna outo. Hänestä ja hänen jutuistaan vain harvat ottavat selvää. Luna on kuitenkin hymyilevä ja ystävällinen kaikkia kohtaan eikä tuomitse ihmisiä. Hän on oikea vihamielisyyden vastakohta. Rehellinen ja luova tyttö, joka puhuu usein uneliaasti. Joskus häntä kiusattiin hänen puhumiensa outojen juttujen takia, mutta hän on sittemmin saanut paljon hyviä ystäviä, etenkin rohkelikosta. Luna taisteli muiden mukana urheasti viimeisessä taistelussa.

Cindy Candle f
7. Luokka, johtajatyttö
Pelaaja: Heidi
Cindy on älykäs ja ystävällinen luonne. Cindy pitää oman tupansa puolia, mutta hän tulee hyvin toimeen myös kaikkien muidenkin tupien kanssa, mikä on varmasti osasyy siihen, että hänet valittiin johtajatytöksi. Hänellä on pikkusisko Lisa, joka on yhtä alemmalla luokalla. Cindy alkoi viime kouluvuonna seurustella Kevin Carrown kanssa, jolla on tunnettuja kuolonsyöjäyhteyksiä. Tämän vuoksi Cindy on tunnettu myös luihuisten keskuudessa. Ei ole oikein selvää, kenen puolella Cindy oikein on, mutta asia on aiheuttanut kulmien kurtistelua.

Lisa Candle f
6. Luokka
Pelaaja: Elina
Lisa on Cindyn pikkusisko. Hän on näppärä tyttö, joka menestyy hyvin koulussa. Lisa viettää suurimman osan ajastaan Su Lin ja Conor Callahanin seurassa. Myöskin pari vuotta vanhempi Sheila on usein nähty heidän seurassaan. Lisa on ystävällinen ja vähän hiljaisempi tyttö, eikä erityisemmin erotu joukosta. Cindyn ja Lisan perhe on melko normaali puoliverinen perhe.

Susan "Su" Li f
6. Luokka, valvojaoppilas
Pelaaja: Aura
Su on vähän köyhemmästä puoliverisestä perheestä, ja se on joskus nähtävissään hänen vaatteissaan ja tarvikkeissaan. Su on myös älykäs ja menestyy koulussa melkein kaikissa oppiaineissa. Su vaikuttaa melko normaalilta, joskin vähän vaatimattomalta tytöltä. Hän ei ole kuitenkaan ujo, vaan usein avoin ja lämmin ihminen. Hän on sosiaalinen eikä pelkää jutella vieraidenkaan kanssa.

Conor Callahan m
6. Luokka, etsijä
Pelaaja: Saara
Conor viettää paljon aikaa Lisan ja Sun seurassa. Jotain huhuja siitä, seurusteleeko hän jomman kumman kanssa on joskus liikkunut, mutta näille väitteille ei ole ainakaan vielä löytynyt varsinaista perustaa. Conor on rento ja sosiaalinen tyyppi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän onkin pidetty ja haluttua juttuseuraa. Hänellä on jalat maassa ja terävä pää, vaikka tämä ei kyllä näy arvosanoissa, jotka ovat keskivertoja, jos aina sitäkään... Sen sijaan hän on hyvä huispaaja, ja pelaakin etsijänä korpinkynsien joukkueessa. Tavallisesta puoliverisestä perheestä.

Beauxbatons: oppilaat

Beauxbatonsin oppilaita yhteensä: 11

Beauxbatonsissa 10. luokka vastaa Tylypahkan 7.luokkaa, sillä Beauxbatonsissa aloitetaan aikaisemmin.

Althea "Ali" Sansoucy Ferreira f
10A, oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja
Pelaaja: Maria
Althea on rikkaan puhdasverisen perheen vanhin tytär ja sukunsa perijätär. Althea on vahva, itsenäinen ja hurmaava nainen, joka tietää ja tekee mitä tahtoo. Hän on suosittu koulussa ja osaa puhua ihmisiä puolelleen. Kun hän haki oppilaskunnan hallitukseen, ei ollut epäilystäkään, etteikö hän sinne pääsisi. Hänen puheenjohtajakautenaan on nähty jos jonkinmoista tapahtumaa, mahtavat bileet ovat ehkä kuuluisimpia. Hän on ylpeä suvustaan ja puhdasverisyydestään, mutta hänellä on myös jästisyntyisiä kavereita. Althean tiedetään rakastavan shoppailua välillä vähän turhankin paljon. On tunnetusti myös niitä vähän vaikeampia naisia.

Séverin Adrien m
10A, oppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja
Pelaaja: Jenni A
Kohtelias ja pirteä Séverin on oikea naistenmies, ja on aina flirttailemassa jollekulle. Kukaan ei oikein pysy kärryillä, ketä kaikkia hän oikeastaan onkaan deittaillut. Mies panostaa ulkonäköönsä ja harrastaa mm. uintia, ja onkin suht hyvännäköinen. Maailmanmenosta ja politiikasta kiinnostunut hurmuri on itsevarma ja hyvä kaveri. Séverinin perhe on varakas ja lähes puhdasverinen. Suurimman osan äänistään oppilaskunnan hallitukseen päästessään hän sai lienee siltä kauniimmalta sukupuolelta...

Vincent Bonnet m
10A, oppilaskunnan hallituksen rahastonhoitaja
Pelaaja: Hannele
Vincentin perhe on keskiluokkainen, melkein puhdasverinen. Hän suhtautuu myönteisesti kaiken taustaisiin ihmisiin. Vincent osallistuu aktiivisesti koulun tapahtumiin ja bileiden järjestämiseen. Hän on myös erittäin innostunut politiikasta ja vetääkin monenlaisia kampanjoita koulussa. Hänet näkee usein jakelemassa lehtisiä, tarroja tai pinssejä, jotka liittyvät mm. tasa-arvoon, avoimuuteen ja kansainvälisyyteen. Vincent on luonteeltaan positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja rento tyyppi. Fiksu, innostunut ja kiltti oman tiensä kulkija.

Gael Vadeboncoeur m
10C, oppilaskunnan hallituksen sihteeri, lyöjä
Pelaaja: Anne-Mari
Gaelia ei ole kyllä älyllä pilattu. Sen kuulee sekä hänen puheistaan että näkee arvosanoissa. Silti Gael kuin ihmeen kaupalla pääsi oppilaskunnan hallitukseen, jossa jonkin kumman kiemuran kautta päätyi sihteeriksi. Gael ei ole turhan vakava ja on aika leikkimielinen ja hauska kaveri. Välillä tosin vähän turhankin vitsaileva ja sarkastinen. Itsepäinenkin hän osaa olla, mutta kuitenkin hyväntahtoinen. On myös hyvä taekwondossa, että häntä ei välttämättä kannata ihan ensimmäisenä haastaa tappeluun, sen ovat ainakin koulussa pari tyyppiä oppineet. Lisäksi hän pelaa lyöjää yhdessä Beauxbatonsin joukkueista. Gael on jästisyntyinen.

Laurence Roussignol m
10C, oppilaskunnan hallituksen tiedottaja ja valokuvaaja
Pelaaja: Minh Thu
Aasialaissyntyinen, kuitenkin Ranskassa syntynyt puoliverinen Laurence on lupaava toimittajanalku. Hän kantaa kameraa mukana melkein kaikkialle ja kuvaa sekä velho- että jästikameralla. Laurence on luonteeltaan rauhallinen, avaramielinen, vastuullinen ja luotettava. Hän viihtyy hyvin muiden ihmisten seurassa. Laurence on kiinnostunut maailman menosta ja puolustaa sananvapautta. Lukee myöskin paljon. On kuin ilmetty tehtäviinsä oppilaskunnan hallituksen tiedottajana ja valokuvaajana.

Marise Perel f
10B, oppilaskunnan hallituksen jäsen
Pelaaja: Malla
Puhdasverisen hyvin toimeentulevan perheen ainoa lapsi, isällä korkea virka ministeriössä. Ystävällinen ja avoin Marise on kaikkien kaveri ja melko romanttinen tyttö. Marisella on paljon kavereita ja hän on pidetty, mikä onkin varmasti osasyy siihen, että pääsi oppilaskunnan hallitukseen. Harrastaa ratsastusta.

Marcelline "Marcy" Desrochers f
10B
Pelaaja: Anastasia
Marcy ei aina noudata koulun pukeutumissääntöjä ja on olemukseltaan hieman poikamainen. Perhe puhdasverinen, rikas ja yhdistetty pimeään magiaan. Perheen vanhemmat sekä sukua johtanut setä katosivat johonkin sodan aikana ja nyt sukua johtaakin Marcyn isoveli. Ulospäinsuuntautunut ja suorapuheinen. Ei kuitenkaan puhu pahaa tai diskriminoi ketään, ei edes jästejä tai jästisyntyisistä, suvustaan huolimatta.

Ophélie Leblanc f
10B
Pelaaja: Aino K
Paljon filosofisia juttuja pohtiva nainen on loistava ennustuksessa, ja jotkut käyvätkin kyselemässä häneltä ennustuksia ja muita näkyjä. Tämä tyyni nainen on kiltti ja melko myötäilevä. Hänen tiivis tuijottamisensa saattaa joskus ollu jopa hieman pelottavaa, sillä tuntuu kuin hän näkisi lävitsesi... Ophélia on isossa joukossa melko vähäpuheinen. Jästisyntyinen.

Joëlle Dubont f
9C
Pelaaja: Eveliina
Joëlle on hyvin toimeentulevasta puoliverisestä perheestä. Hän on usein enemmän sivustakatsoja, ja suhtautuu melko neutraalisti, jopa välinpitämättömästi tuntemattomampiin ihmisiin. Melko ystävällinen tyttö, joka ei juoruile. Joëlle viettää paljon aikaa Phébéen ja Lucen seurassa.

Phébée Mynat f
9C
Pelaaja: Pinja
Joëllen tapaan myös Phébée on hyvin toimeentulevasta puoliverisestä perheestä. Phébée ei erotu erityisemmin massasta. Hän on myötäilevä, ujo ja melko hiljainen. Hän on myös opettajien lellikki, sillä hän käyttäytyy tunneilla aina hyvin ja on hyvä koulussa. Phébee nähdään usein Joëllen ja Lucen seurassa.

Luce Blanchet f
9C
Pelaaja: Elsa K
Luce on pidättyväinen, ujo ja hieman syrjäänvetäytyvä. Ei varsinaisesti nörtti, mutta kuitenkin hyvä koulussa. Saattaa joskus vaikuttaa vähän ylpeältäkin, mutta ei ole ilkeä. Puoliverinen pariisilainen perhe, kuuleman mukaan asuu kaksistaan jästiäitinsä kanssa. Joëllen ja Phébéen kaveri.

Henkilökunta

Henkilökuntaa yhteensä: 6

Henkilökunnan tehtäviin kuuluu pelin aikana esim. leirin ohjelman vetäminen. Pelinjohto suunnittelee kyllä kaiken ohjelman, eli sitä ei itse tarvitse tehdä, mutta valmistautukaa vetämään se pelinjohdon ohjeiden mukaan.

Ashleig "Ash" Selwyn f (25)
Tylypahka, parantaja
Pelaaja: Tiina
Parantajakoulun käynyt Neiti Selwyn saapui Tylypahkaan viime syksynä opiskelemaan mestariutta Pomfreyn alaisuuteen. Auttaa siis jo melko vanhaa Pomfreyta sairaanhoidossa. Ashleig on entinen korpinkynsi ja pienestä puhdasverisestä suvusta, mutta perhe menehtyi sotien aikana. Suhtautuu ammattiinsa vakavasti, ja oppilaat uskaltavat käydä puhumassa tälle hymyilevälle ja kohteliaalle naiselle ongelmistaan. Ashista on oikeastaan nopeasti tullut koulun epävirallinen kallonkutistaja parantajan työn lisäksi. Suhtautuu ennakkoluulottomasti kaiken taustaisiin ihmisiin. Hän myös haluaa, että oppilaat kutsuvat häntä Ashiksi eikä sukunimellä.

Llewella Roderick f (42)
Tylypahka, taikajuomat
Pelaaja: Helmi
Professori Roderick on syksystä lähtien ollut Tylypahkan taikajuomien opettaja. Hän on puhdasverinen, leski (aviomies kuoli jo ensimmäisen sodan aikana) ja entinen luihuinen. Hänellä on kaksi jo aikuista lasta, jotka on joskus maininnut ohimennen. Suurin osa oppilaista lienee samaa mieltä siitä, että Llewella on hyvä opettaja. Toisin kuin edeltäjänsä, hän välittää siitä, että kaikki oikeasti oppivat asiat, ja kohtelee oppilaita tasapuolisesti. Hän on jämäkkä ja auktoriteettinen, mutta kuitenkin lempeä ja kärsivällinen. Hän antaa oppilaiden puhua tunneillaan niin kauan kuin se ei häiritse opetusta, mutta pitää silti kiinni siitä, että kaikki tekevät vaaditut asiat. Jälki-istuntoja hän antaa vain hyvästä syystä, ja jos syy on hyvä, myöhästyminen on hyväksyttyä. Jos oppilaalla on ongelmia, hän keskustelee niistä tämän kanssa. Läksyt eivät ole yleisiä, mutta hän teettää jonkin verran esseitä ja tutkimuksia oppilailla. Hän on kuitenkin tehnyt selväksi, että se miten hän käyttäytyy oppitunneilla ei päde muuhun elämään - "mitä tapahtuu liemiluokassa, pysyy liemiluokassa". Llewella on tarkkaavainen, tehokas ja hallittu. Hänellä on melko korkea status puhdasveristen keskuudessa. Tuntee kaikesta päätellen Malfoyn perheen, sillä Dracon on kuultu kutsuvan häntä Llewella-tädiksi professorin sijaan.

Axel O'Malley m (32)
Tylypahka, jästitieto
Pelaaja: Hahmo poistettu pelistä peruutuksien takia.
Professori O'Malley on ollut jästitiedon opettaja Tylypahkassa syksystä lähtien edellisen kuoltua sodassa. Axel on hieman erikoinen jästitiedon opettaja siinä mielessä, että hän on entinen luihuinen ja kaiken lisäksi puhdasverinen. Hän näyttää kuitenkin olevan erittäin kiinnostunut jästien teknologiasta ja sen tuomista mahdollisuuksista, ja puhuukin tunneillaan usein siitä, kuinka velhojen ei pitäisi olla liian sokeita jästien kehittämille asioille, ja kuinka typerää on jättää ne huomiotta. Innostuu joskus tunneilla selittämään vähän liiankin innokkaasti ties mistä vimpaimista, jotka menevät sitten oppilailta yli ymmärryksen. On sieltä lepsummasta päästä opettajia, mutta ei kuitenkaan salli tunneilla mitään suurta riehumista. Ei yleensä ota pisteitä, vaikka joku olisi vähän myöhässäkin. Antaa jonkin verran läksyjä, mutta ne ovat yleensä aika hauskoja tehtäviä. Varsinkin perjantaisin päästää yleensä tunnilta viisi minuuttia aikaisemmin pois.

Ciaran Bowen m (28)
Tylypahka, pimeyden voimilta suojautuminen
Pelaaja: Milla
Professori Bowen on luihuisten uusi tuvanjohtaja sekä pimeyden voimilta suojautumisen opettaja. Luonnollisesti entinen luihuinen, sekä puhdasverinen, mutta perhe on aika keskituloinen. Ei kovinkaan huumorintajuinen, ja vaatii oppilailta paljon, välillä hieman liikaakin. Ankara ja auktoriteettinen, eikä pidä tunneilla puhumisesta tai vastaan väittämisestä. Pisteitä lähtee helposti, ja niiden saamiseen täytyy nähdä vaivaa. Jos oppilas käyttäytyy hyvin, Ciaran kohtelee myös oppilasta hyvin ja ystävällisesti riippumatta tämän perhetausta, rodusta tai muusta vastaavasta. Ciaran antaa usein aika paljon läksyjä ja haastavia tehtäviä. Toisaalta hän on erittäin ammattitaitoinen, vaikka tapaakin keskittyä enemmän teoriaan kuin käytäntöön - sitäkin totta kai jonkin verran harjoitellaan. Ciaran rohkaisee oppilaita keräämään käytännönkokemusta esim. liittymällä kaksintaistelukerhoon. On aika varautunut, mutta tulee kuitenkin toimeen suht hyvin ihmisten kanssa. Ei ilmeisestikään ole naimisissa.

Aline Lafon f (29)
Beauxbatons, pimeyden voimilta suojautuminen
Pelaaja: Iida
Professori Lafon on hienostunut nainen, kaunopuheinen, kohtelias ja sosiaalinen. Kohtelee oppilaita ystävällisesti, mutta on aina jotenkin etäinen. Aline saapui Beauxbatonsiin opettamaan joitain vuosia sitten edellisen PVS-opettajan jäätyä eläkkeelle. Teorian ja käytännönharjoittelun lisäksi Alinen tunneilla pohditaan usein pimeyden voimilta suojautumisen filosofista puolta, ja Aline arvostaa sitä, että oppilaat ajattelevat itse. Hän ei ole erityisen lepsu tai ankara, vaan opettajana kaikin puolin kohtuullinen keskiverto. Hän ei oikeastaan vaikuta erityisen kiinnostuneelta oppilaistaan, mutta on ammattitaitoinen ja osaa selittää asiat hyvin. Hän myös selvästi tietää opettamistaan asioista erittäin paljon, huomattavasti enemmän kuin oppikirja. Kuuluu ilmeisesti vanhaan Lafonin sukuun, joka oli vielä pari sataa vuotta sitten vaikutusvaltainen, mutta suku on hiljalleen sammunut, eikä siitä ole Lafonia lukuunottamatta kuulunut aikoihin mitään.

Yvan Yasbeck m (26)
Beauxbatons, taikajuomat
Pelaaja: Hanna
Professori Yasbeck on britti ja käynyt koulunsa Tylypahkassa. Hän kuitenkin puhuu sujuvaa ranskaa. Entinen korpinkynsi, ja valmistui aikoinaan Tylypahkasta huippuarvosanoin. Tarkka, analyyttinen ja älykäs nero. Yvan on opettanut Beauxbatonsissa jo muutaman vuoden, ja on myös koulun nuorin opettaja. Älykkäät ja kunnianhimoiset oppilaat saavat häneltä tunnustusta, laiskamadot sen sijaan höykytystä. Oppilaan äly ja taidot merkitsevät hänelle enemmän kuin verisääty, vaikka Yvan ei muuten olekaan erityisen suvaitsevainen. Jästeistä hän ei piittaa. Yasbeck on melko tiukka opettaja ja saattaa joskus huomautella pienemmistäkin asioista. Hän on kuitenkin aina tyyni, arvokas ja ryhdikäs, eikä menetä malttiaan. Hän vaikuttaa usein vähän nyrpeältä tai lievästi huvittuneelta. Yasbeckien perhe on puhdasverinen ja hyvin rikas, sillä suku on vanha. Professori Yasbeck ei tiettävästi ole naimisissa.

Yvette Beauvoir f (33)
Beauxbatons, yrttitieto
Pelaaja: Hahmo poistettu pelistä peruutuksien takia.
Professori Beauvoir on opettanut Beauxbatonsissa yrttitietoa jo yli kymmenen vuotta. Hänen opetustahtinsa on nopea ja välillä aika sekava, joten oppilailla on usein vaikeuksia pysyä kärryillä. Asiaa ei myöskään helpota se, että apua pyydettäessä hän tulee antamaan tukiopetusta aivan liian lähelle, toisin sanoen istuu oppilaan eteen pulpetille tai liimautuu kylkeen kiinni. Toisissa tämä saattaa herättää vaivautuneisuutta tai suorastaan kauhua ja toisilla se taas saa ajatukset lentämään ihan johonkin muuhun. Yvette on kuitenkin huumorintajuinen opettaja, jolla on hersyvä nauru joka tulee yleensä hyvin toimeen oppilaiden kanssa. Hän on tasapuolinen ja antaa kohtuullisesti läksyjä. Osaa myös tarpeen vaatiessa olla tiukka, ja huomauttaa kyllä oppilaalle, joka puhuu samaan aikaan kuin hän. Puoliverisest pariisilaisperheestä, ylemmästä keskiluokasta.

Noël Claire m (33)
Beauxbatons, jästitieto
Pelaaja: Solina
Professori Claire opettaa Beauxbatonsissa jästitietoa. Hän on jästisyntyinen ja keskiluokkaisesta perheestä. Hän valmistui itsekin aikoinaan Beauxbatonsista. Noël on ollut vakituinen jästitiedon opettaja 6 vuotta, sitä ennen hän teki kaikenlaisia sijaisuuksia. Ammattitaitoinen mies, jonka motto on, että opetetaan elämää, ei koulua varten. Hän on maltillinen ja tulee hyvin toimeen sekä kollegojen että oppilaiden kanssa. Hän ei anna jälki-istuntoa pikkujutuista, mutta kuitenkin aina tarpeen vaatiessa. Läksyjä Noël ei anna yleensä kovin paljon, mutta kuitenkin jonkin verran - usein kyseessä on jonkilainen tutkimus tai esitelmä. Hän tuntuu olevan ajan hermolla siitä, mitä jästimaailmassa tapahtuu. Hän osaa olla innostava opettaessaan, mutta tarkkasilmäinen voi ehkä huomata, että hän ei aina vaikuta suhtautuvan opettamaansa aineeseen niin suurella innolla kuin ensi silmäyksellä voisi ehkä vaikuttaa.

MUUT

Muita yhteensä: 5

Silvia Montmirail-Fay f (29)
Kartanonomistaja
Pelaaja: Ilse
Silvia omistaa maalaiskartanon, jossa kansainvälistymisleiri pidetään. Hänen aviomiehensä Gérald Fay kuoli pari vuotta sitten traagisesti juotuaan pieleen mennyttä taikalientä. Asiasta uutisoitiin lehdissäkin, ja liemen välittänyt apteekkari tuomittiin vankilaan. Maalaiskartano oli alunperin Géraldin omistuksessa. Silvia on leirin emäntä, vaikka kaikki arkiaskareet toki hoitaakin kotitontut sekä kokki. Silvian isä on vanhaa velhosukua, mutta äiti jästi. Silvia kävi aikoinaan Beauxbatonsissa.

Vivien Vermont f (29)
Seikkailija
Pelaaja: Taru
Vivien on seikkailija ja taikaolentojen metsästäjä, joka on matkustellut paljon ympäri Eurooppaa. Hän on tullut leirille kertomaan kokemuksistaan. Hänen isänsä oli kuuluisa arkeologi, joka kuoli kymmenen vuotta sitten ihmissuden hyökkäyksessä. Vivien opiskeli aikoinaan Beauxbatonsissa.

Marlène "Dessy" Desjardins f (30)
Ranskan taikaministeriössä
Pelaaja: Tanja
Virkamies Ranskan Taikaministeriön Kansainvälisten suhteiden osastolla, edustaa liberaalia näkökulmaa. Osallistui tunnetusti Toisen Sodan aikana ranskalaiseen solidaarisuusliikkeeseen, joka antoi tukea Britannian vastarintaliikkeelle, toisin sanoen mm. Feeniksin Killalle. Ranska ajoi Britanniassa riehuneen sodan aikana voimakasta puolueettomuus- ja liittoutumattomuuspolitiikkaa, joten kaikki eivät katsoneet tätä touhua hyvällä. Marlène on puoliverinen ja pukeutuu klassisen tyylikkäästi. Hän on valmistunut Beauxbatonsista, ja on tullut leirille kertomaan kansainvälisyydestä sekä edustamaan ministeriötä.

Rudolf Marwick m (28)
Toimittaja
Pelaaja: Japsu
Päivän profeettaa seuraavat todennäköisesti tuntevat tämän miehen nimeltä, sillä hän on Profeetan toimittaja. Voldemortin paluun aikoihin sai potkut Päivän Profeetasta vastustettuaan Ministeriön pyrkimyksiä tiukentaa otettaan lehdestä. Toisen sodan aikaan piileskeli ja pakeni kuolonsyöjiä kirjoittaen ja valokuvaten samalla useisiin Voldemortin vastaisiin maanalaisiin lehtiin ja pamfletteihin. On sittemmin päässyt takaisin Profeettaan. Kampanjoi Kansainvälisen salaisuussäädöksen purkamisen puolesta ja tarttuu äänekkäästi aina kaikkiin hallinnon epäkohtiin. On tullut leirille ikuistamaan sitä, onhan tämä kansainvälistyminen nyt lehtiartikkelin arvoinen juttu!

Michael Harkova m (25)
Huispaaja
Pelaaja: Karita
Michael on kuuluisa hyvännäköinen huispaaja. Pelaa jahtaajana Lipilinnan lepakoissa (Ballycastle Bats), joka on Englannin kaikkien aikojen toiseksi menestynein joukkue. Meneillään oleva kausi on tähän mennessä mennyt Lipilinnan lepakoilta mainiosti ja he ovatkin niukasti Englannin johdossa. Puhdasverisestä ja hyvävaraisesta suvusta, myöskin Tylypahkassa opiskelevan Valkyria Harkovan isoveli. Tylypahkassa opiskellessaan oli luihuisessa. Julkisuudessa esiintyessään on hallittu ja sulavaliikkeinen, kuitenkin myös erittäin suorasanainen. Joutunut juorulehtiin mm. siitä syystä, että on harrastellut irtosuhteita - sekä naisten että miesten kanssa. Hän on tullut leirille vierailevaksi tähdeksi oppilaiden iloksi ja nostamaan yleistä innostusta ja moraalia (vaikka jälkimmäisestä voidaan toki olla montaa mieltä...).