Ilmoittautuminen varapelaajille

Varapelaajaksi voi ilmoittautua ja heitä otetaan ilolla vastaan. Jos joku peruu, otamme sopivan hahmon vapautuessa yhteyttä, ja kysymme, pääsisitkö vielä tulemaan. Peruutuksia saattaa tulla useampi kuukausi ennen peliä tai vasta edellisenä päivänä. Tällöin toki ilmoittaa, ettei pääse ja suhtaudutaan myös ymmärtävästi jos ei ole mitään proppeja kasassa - jollakulla tosin saattaa olla antaa lainaksi.

Varapelaajaksi ilmoittautuaksesi sinun tulee täyttää seuraava lomake ja lähettää se sähköpostilla osoitteeseen epellarp ät gmail.com (korvaa ät @-merkillä ;). Laita viestin otsikoksi HP5: Ilmoittautuminen. Lomakkeessa kursiivitekstillä kirjoitetut osat ovat ohjeita kohdan täyttämiseen, eli voit poistaa ne täyttäessäsi lomaketta.

Huom. pelaajista kerättyä tietoa ei käytetä mihinkään muuhun kuin pelin tarkoituksiin, eli hahmojen jakamiseen ja luomiseen sekä yhteydenottoihin pelin asioissa.

Lomake selityksineen

Perustiedot
Nimi: Nettisivuille laitamme Hahmot-sivulle pelaamasi hahmon kohdalle vain etunimesi, emme ollenkaan sukunimiä. Jos samannimisiä henkilöitä on useampi kuin yksi, laitamme sukunimen ensimmäisen kirjaimen etunimen lisäksi.
Puhelinnumero: Tämä sitä varten, jos tulee jotain tärkeää asiaa
Sähköposti:
Kotikaupunki:
Sukupuoli: Makuuhuoneiden jakamista varten jne.
Syntymäaika: (pp.kk.vvvv) Antaverkan leirikeskus vaatii listan paikalle saapuvien nimistä ja syntymäajoista paloturvallisuusmääräysten takia. Huomaathan, että peli on K-15. Jos olet alle 18, kysythän lupaa vanhemmiltasi.
Ruoka-allergiat tai erikoisruokavaliot: Pyrimme ottamaan nämä huomioon ruokaa tehdessämme.
Voitko nukkua samassa huoneessa vastakkaisen sukupuolen kanssa? Makuuhuoneet pyritään jakamaan pelaajien oman sukupuolen mukaan, mutta jos se ei ole mahdollista, niin voitko nukkua myös vastakkaisen sukupuolen kanssa samassa huoneessa?
Voitko auttaa pelinjohtoa paikan päällä? Jos olet valmis auttamaan edes jonkin verran pelinjohtoa esim. ruuanvalmistuksessa tai siivouksessa, ilmoitathan siitä tässä. Kaikki apu on erittäin tervetullutta!
Onko sinulla ensiapukortti?
Miten aiot tulla pelipaikalle ja mistä? Voitko tarjota kyytejä?
Tarvitsetko kyydin pelipaikalle Tampereen rautatieasemalta? Ilmoitathan kyydin tarpeesta hyvissä ajoin, jotta ehdimme järjestää sen.
Kuva: Linkki kuvaan tai kuva liitteenä. Tämä kohta ei ole pakollinen. Se auttaa meitä kuitenkin tunnistamaan sinut ja ehdottamaan sopivaa hahmoa :)

Hahmo
Oletko aikaisemmin larpannut? Toisin sanoen, kuinka vaikeaa hahmoa olet valmis pelaamaan?
Voitko esittää tyttöä, poikaa vai kumpaa vaan? Kumpaa mieluummin?
Minkä sukupuolen kanssa voit pelata romanttisia suhteita? Eli voiko vastapelaajalla olla tyttö tai poika? Suurin osa pelaajista on naispuolisia (osa esittää miehiä), eli suuremmalla todennäköisyydellä vastapelaaja on tyttö.
Onko jotain, jota ehdottomasti et halua pelata? Esim. aihepiirejä, jotka käsittelevät läheisen kuolemaa / vaikeaa sairautta / huumeita tms tai esim. oppilashahmoa, homoa hahmoa, flirttailevaa hahmoa jne.
Onko sinulla mitään erityistoiveita hahmon suhteen?

Peruutus

Jos sinun täytyy syystä tai toisesta peruuttaa, niin ilmoitathan siitä. Tällöin tiedämme poistaa sinut varapelaajalistalta emmekä sitten soittele perääsi turhaan.