Ilmoittautuminen

Peli on täynnä, varapelaajia otetaan kuitenkin ilolla vastaan, varapelaajailmoittautuminen täällä.

*****

Alkuperäinen lomake hahmon tekoa varten:

Hahmot tehdään puoliksi itse ja puoliksi pelinjohdon toimesta. Tällä pyritään vähentämään pelinkirjoittajien taakkaa sekä antamaan pelaajille sellainen hahmo, jonka he itse haluavat. Jos hahmo on suoraan kirjoista, niin toki myös kirjoihin perustuen. Fanon-faktojen sisällyttäminen hahmoihin on sallittua, kunhan se pysyy järkevissä rajoissa, ja liian radikaaleja muutoksia kirjoihin nähden ei tapahdu. Jos olet epävarma, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja kysyä.

Ilmoittautuaksesi sinun tulee täyttää seuraava lomake ja lähettää se sähköpostilla osoitteeseen epellarp ät gmail.com (korvaa ät @-merkillä ;). Laita viestin otsikoksi HP5: Ilmoittautuminen. Lomakkeessa kursiivitekstillä kirjoitetut osat ovat ohjeita kohdan täyttämiseen, eli voit poistaa ne täyttäessäsi lomaketta.

Huom. pelaajista kerättyä tietoa ei käytetä mihinkään muuhun kuin pelin tarkoituksiin, eli hahmojen jakamiseen ja luomiseen sekä yhteydenottoihin pelin asioissa.

Luethan tarinan ja infoa veristatuksesta ennen kuin lähdet tekemään hahmoa.

Lomake selityksineen

Nimi: Nettisivuille laitamme Hahmot-sivulle pelaamasi hahmon kohdalle vain etunimesi, emme ollenkaan sukunimiä. Jos samannimisiä henkilöitä on useampi kuin yksi, laitamme sukunimen ensimmäisen kirjaimen etunimen lisäksi.
Puhelinnumero: Tämä sitä varten, jos tulee jotain tärkeää asiaa
Sähköposti:
Kotikaupunki:
Sukupuoli: Makuuhuoneiden jakamista varten jne.
Syntymäaika: (pp.kk.vvvv) Antaverkan leirikeskus vaatii listan paikalle saapuvien nimistä ja syntymäajoista paloturvallisuusmääräysten takia. Huomaathan, että peli on K-15. Jos olet alle 18, kysythän lupaa vanhemmiltasi.
Ruoka-allergiat tai erikoisruokavaliot: Pyrimme ottamaan nämä huomioon ruokaa tehdessämme. Jos sinulla on kuitenkin paljon vaikeita allergiota, niin emme välttämättä osaa/pysty tekemään ruokaa, jota voisit syödä. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa omat eväät, kerromme tästä sitten sähköpostitse lisää, jos näin käy.
Oletko aikaisemmin larpannut? Uudet pelaajat saavat helpompia juttuja, vanhat vähän monimutkaisempia.
Kenen kanssa haluaisit/et halua pelata: Jos sinulla on tulossa larppiin joku kaveri, kenen kanssa haluaisit ehdottomasti yhdessä pelata, niin kerro tässä. Pyrimme toteuttamaan toiveet.
Minkä sukupuolen kanssa voit pelata romanttisia suhteita? Eli jos olet itse tyttö ja hahmosi on tyttö, ja toinen pelaaja on tyttö, mutta hahmo on poika, niin voitko pelata, että nämä hahmot seurustelevat? Mahdollinen suutelu sun muu mallinnetaan, eli mitään ei tarvitse tehdä oikeasti ;)
Voitko nukkua samassa huoneessa vastakkaisen sukupuolen kanssa? Makuuhuoneet pyritään jakamaan pelaajien oman sukupuolen mukaan, mutta jos se ei ole mahdollista, niin voitko nukkua myös vastakkaisen sukupuolen kanssa samassa huoneessa?
Voitko auttaa pelinjohtoa paikan päällä? Jos olet valmis auttamaan edes jonkin verran pelinjohtoa esim. ruuanvalmistuksessa tai siivouksessa, ilmoitathan siitä tässä. Kaikki apu on erittäin tervetullutta!
Onko sinulla ensiapukortti?
Miten aiot tulla pelipaikalle ja mistä? Voitko tarjota kyytejä?
Tarvitsetko kyydin pelipaikalle Tampereen rautatieasemalta? Ilmoitathan kyydin tarpeesta hyvissä ajoin, jotta ehdimme järjestää sen
Kuva: Linkki kuvaan tai kuva liitteenä. Tämä kohta ei ole pakollinen! Se auttaa meitä kuitenkin tunnistamaan sinut ja ehkä ehdottamaan sopivaa hahmoa :)

Seuraava osio koskee hahmoasi. Hahmon pitäisi olla vähintään noin yhden sivun pituinen, maksimissaan kuitenkin 10 sivua. Valitse hahmosi yllä esitetyistä.

Jos sinulla on hankaluuksia keksiä tai kirjoittaa hahmoa, ota yhteyttä, niin autamme. Toivon mukaan kukaan ei jätä ilmoittautumatta sen takia, että joutuu vähän näkemään vaivaa hahmon eteen :) Kaikkiin lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin ei ole todellakaan pakko vastata. Kuitenkin, mitä syvällisemmin ja pidemmin kirjoitat hahmon, sitä uskottavampi se on ja eläytyminenkin helpottuu. Kysymykset on tarkoitettu hahmonluonnin tueksi ja kirjoituksen avuksi. Tarpeen vaatiessa pelinjohto täyttää aukkoja hahmoissa.

Hahmo

Nimi:
Sukupuoli:
Ikä, syntymäpäivä:
Ulkonäkö:
Seksuaalinen suuntautuminen: Ketkä kaikki tietävät hahmon suuntautumisesta, onko se salaisuus? Mistä asti hahmo on tiennyt suuntautumisensa, vai onko hän siitä vieläkään aivan selvillä?
Maa: Missä maassa asuu tällä hetkellä, mistä maasta on aluperin kotoisin?
Kielet: Mitä kieliä hahmo puhuu, ja kuinka hyvin? Mikä on hahmon äidinkieli, ja missä hän on oppinut muita puhumiaan kieliä?
Koulu: Tylypahka / Beauxbatons / Jokin muu, mikä?
Tupa: Ainoastaan Tylypahkaa käyneet täyttää tämän kohdan. Vaihtoehdot: rohkelikko, luihuinen, korpinkynsi ja puuskupuh. Onko hahmo täysin jotain yhtä tupaa, vai onko hänessä piirteitä myös muista tuvista? Miettikö hattu kauan lajittelua? Tykkääkö hahmo omasta tuvastaan vai olisiko mieluummin jossain muussa?

Perhe: Veristatus, eli puhdasverinen, jästisyntyinen, puoliverinen vai jotain tästä välistä? Luethan ohjeet tähän. Kuinka rikas hahmo on? Ovatko vanhemmat elossa, ovatko he naimisissa/eronneet vai jotain muuta? Millainen suhde hahmolla on vanhempiinsa? Kenen kanssa hahmo asuu tällä hetkellä? Onko hän itse naimisissa? Onko hahmolla sisaruksia? Jos on, minkä nimisiä ja ikäisiä he ovat ja minkälainen suhde hahmolla on heihin?

Harrastukset: Mitä hahmo tekee vapaa-aikanaan? Onko hän hyvä siinä? Miten hän suhtautuu harrastuksiinsa? Ovatko harrastukset salaisia vai tietävätkö kaikki niistä? Mitä hahmo haluaisi harrastaa? Missä hän haluaisi olla hyvä?

Oppiaineet: Mitkä ovat hahmon lempiaineita? Missä aineissa hän on hyvä, missä huono?

Menneisyys: Millainen lapsuus hahmolla oli? Miten se on vaikuttanut siihen, millainen hän on nykyään? Mitkä ovat hahmon elämän kohokohtia, mitkä pahimpia kuoppia? Mitkä ovat hänen elämänsä käännekohtia? Onko hahmo tyytyväinen menneisyyteensä, ja kuinka paljon hän yleensä välittää menneisyydestään? Millaisia ihmissuhteita hahmolla on ollut? Ketkä olivat parhaita ystäviä ja ketkä pahimpia vihollisia? (Huom. pelinjohto täyttää ihmissuhteita sen mukaan, millaisia muita hahmoja peliin on tulossa, eli tähän kohtaan voi pistää omia ehdotuksia, ideoita ja toivomuksia. Kaikkia toivomuksia ei pystytä välttämättä toteuttamaan.)

Luonne: Luonteen luomisen apuna kannattaa käyttää luonne-listaa.

Suhtautuminen muihin ihmisiin: Onko hahmo kaikkien kaveri, vai onko hän etäinen ja syrjään vetäytyvä? Millainen hän on tuntemattomien ihmisten seurassa? Tutustuuko hän helposti uusiin ihmisiin? Millainen hän on kaverien seurassa? Millainen suhtautuminen hänellä on intiimeihin ja romanttisiin suhteisiin? (Kärjistetyt ääripäät esim. makaa kaikkien kanssa ja säästää neitsyyttään avioliittoon). Miten hahmo suhtautuu esim. jästisyntyisiin, puhdasverisiin, homoihin jne?

Politiikka: Ajaako hahmo jotain erityisiä asioita? Esim. eläinten oikeuksia, puhdasveristen oikeuksia, enemmän huispausta maailmaan jne? Vai kiinnostaako hahmoa politiikka ollenkaan?

Tulevaisuus: Onko hahmolla tulevaisuudensuunnitelmia? Mitä hän haluaisi tehdä "isona"? Tietääkö hän edes vielä, mitä haluaa tehdä?

Kontaktit: Pelinjohto kirjoittaa tämän osion. Voit kuitenkin esittää tässä toiveita, keiden kaveri haluaisit olla. Lisäksi jos sinulla on toiveita "parituksen" suhteen, niin esitä se tässä :) Tämä kuitenkin riippuu täysin muista pelaajista ja heidän toiveistaan.

Juonikuviot: Pelinjohto kirjoittaa juonikuviot. Jos sinulla on ideoita, niin voit kirjoittaa niistä tähän. Ilmaise myös tässä, millaisia asioita haluaisit mieluiten pelata: romantiikkaa, toimintaa, juonittelua, mysteerien selvitystä vai jotain muuta?

Tyhjä lomake

Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Kotikaupunki:
Sukupuoli:
Ikä pelin aikana:
Ruoka-allergiat tai erikoisruokavaliot:
Oletko aikaisemmin larpannut?
Kenen kanssa haluaisit/et halua pelata:
Minkä sukupuolen kanssa voit pelata romanttisia suhteita?
Voitko nukkua samassa huoneessa vastakkaisen sukupuolen kanssa?
Onko sinulla ensiapukortti?
Miten aiot tulla pelipaikalle ja mistä? Voitko tarjota kyytejä?
Tarvitsetko kyydin pelipaikalle Tampereen rautatieasemalta?
Kuva:

Hahmo

Nimi:
Sukupuoli:
Ikä, syntymäpäivä:
Ulkonäkö:
Seksuaalinen suuntautuminen:
Maa:
Kielet:
Koulu:
Tupa:

Perhe:

Harrastukset:

Oppiaineet:

Menneisyys:

Luonne:

Suhtautuminen muihin ihmisiin:

Politiikka:

Tulevaisuus:

Kontaktit:

Juonikuviot:

Hahmon hyväksyminen

Pelinjohto käy läpi kaikki hahmot, ja tarpeen vaatiessa muuttaa niitä tai pyytää sinua korjaamaan tai muuttamaan joitain kohtia.

Kirjoittamaasi hahmoa saatetaan muuttaa esimerkiksi seuraavista syistä:

  • Se on liian samanlainen jonkin aikaisemmin peliin ilmoittautuneen kanssa tai pelissä on jo liikaa kyseisenlaisia hahmoja. Nopeat siis syövät hitaat. Voit tarkistaa, millaisia hahmoja pelissä jo on hahmot-sivulta. Älä kuitenkaan murehdi tätä kohtaa liikaa - hahmot ovat harvoin liian samanlaisia :)
  • Se on liian ylivoimainen. Hahmo saa olla lahjakas, mutta sillä täytyy olla myös huonoja puolia ja heikkoja kohtia. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että mokaavia ja epätäydellisiä hahmoja on yleensä paljon hauskempi esittää kuin täydellisiä.

Jos hahmoa ei meinaa syntyä, älä huoli, pelinjohto auttaa ja neuvoo! Varsinkin jos et ole aikaisemmin larpannut, niin kysy meiltä rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista!

Peruutus

Jos sinun täytyy syystä tai toisesta peruuttaa, niin ilmoitathan siitä välittömästi. Tällöin ehdimme vielä toivon mukaan etsiä tilallesi varapelaajan.